TIMhehe spelade sig in i slutspelet med Kario Mart idag

Kario Mart går till slutspel i Elitserien – Regeltre åker ut

En sista omgång ska spelas innan Elitseriens slutspelsträd är färdigt.

Elitseriens Lower Swiss fortsätter för fullt. Ikväll spelades två avgörande matcher då ett lag gick vidare till slutspel och ett lag fick avsluta sin resa i Elitserien.

Först gick en kvalmatch mellan Kario Mart och Deathsquad. De båda lagen vann sina första matcher i Swiss-gruppen och hade därför chans på en slutspelsplats ikväll. Det blev dock en relativt enkel vinst för mixlaget Kario Mart, som öppnade med 13-4 innan man stängde matchen med 13-11 på Anubis.

Senare fick vi se ett möte mellan Killbox och Regeltre, med risk att åka ur årets Elitseriesäsong vid förlust. Matchen öppnades med en relativt enkel vinst med 13-6 på Regeltre:s kartval, Anubis, innan Lukas "MistFire" Poromaa och kompani stänger matchen med 13-9 på Mirage. Liam "Licale" Leckremo tar hela 31 kills på 15 deaths på sista kartan.

Det blir Killbox första vinst för säsongen, precis i grevens tid. Regeltre åker ur Elitserien för den här säsongen med bara en vinst i Upper Swiss. Killbox och Deathsquad lägger sig tillsammans med Warcube och Northern Lights på 1-1 i matcher och kommer kämpa i sista omgången om de sista två slutspelsplatserna.

Fakta

Lower Swiss

2-0
NIP Svea
Kario Mart

1-1
Northern Lights
Warcube
Deathsquad
Killbox

0-2
Regeltre
Lagby Gooners

Läs även

Du måste vara inloggad för att kommentera.