Majorn kommer spelas i SPD Bank Oriental Sports Center

Snart släpps biljetterna till Majorn i Shanghai

Vill man åka till Shanghai får man snabba sig – biljetterna släpps snart.

Perfect World har idag annonserat att biljetterna till nästa Major, som spelas i Shanghai, kommer släppas snart. Majorn spelas mellan den 30:e november och 15:e december och det kommer finnas möjlighet att se alla tre av tävlingens delar på plats.

Tävlingens två första Swiss-grupper, Opening och Elimination stage, kommer spelas i Shanghai World Expo Exhibition and Convention Center. Lokalen har kapacitet för 5000 människor. Slutspelet kommer spelas i SPD Bank Oriental Sports Center med kapacitet för 13000 tittare.

Majorn kommer också placera scenen mitt i publiken, något vi sett på vissa tidigare Majors. Biljetterna börjar säljas kl 8:00, svensk tid, den 25:e oktober. Slutspelsbiljetterna säljs på Vivenu och kommer kosta mellan 970 och 1260 svenska kronor, beroende på paketet. Biljetterna till Swiss-grupperna kommer endast vara tillgängliga till en kinesisk publik på grund av ett lågt antal tillgängliga platser.

Perfect World är noga med att poängtera att man bör kontrollera så man förstår alla villkor för biljetterna innan man gör sitt köp.

Läs även

Du måste vara inloggad för att kommentera.