Metizport är klara för Svenska Cupen

Metizport säkrar sista platsen till LAN-slutspelet av Svenska Cupen

Header text

Idag spelades den sista gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. I matchen ställdes gruppfavoriterna Metizport mot Kappa Bar. I deras tidigare möte kunde Kappa Bar vinna en karta. Allt startade också på Kappas kartval, Mirage.

Det var dock Metizport som startade starkast och kom upp i en ledning på hela 7-1. Men Kappa Bar kämpade tillbaka och fick med sig fem rundor till sidbytet. Väl där vann de också pistolrundan samt rundan som följde och matchen var utjämnad, 7-7.

De tog också ledning men Metizport kom tillbaka direkt. De bytte varsin runda till innan Metizport drog iväg. De kunnde efter många om och men stänga kartan med 13-9.

Näst på tur var Anicent. Denna gången var det betydligt jämnare i starten. Kappa Bar lyckades vinna en hel-eco och det var inte självklart vilka som var det starkare laget, 3-3. Efter detta drog dock Metizport igen. De kunde vinna fem raka rundor för att gå in i halvtid med 8-3.

När lagen bytte sida så var det istället Kappa Bar som tog kommando. De vann nu själva fem raka rundor och helt plötsligt stod det 8-8. Kappa Bar kunde andas ut lite och det blev ett stort problem. Nu vände matchen igen och Metizport vann runda på runda. De stängde tillslut matchen med 13-9.

Därmed är alla lag klara till Svenska Cupen 2023. Turneringen startar 1 december och fortsätter fram till 3 december. 500 000 kronor står på spel.

Svenska Cupen 2023
Ninjas In Pyjamas
Sverige Eyeballers
Sverige Godsent
Sverige Alliance
Sverige The Prodigies Sweden
Sverige Metizport

Läs även

#1(Med 0 svar)
5 november 2023 kl 18:13
zoon
Stort lycka till i finalerna ska bli riktigt skoj att se dessa matcher! LETS GO
#2(Med 0 svar)
5 november 2023 kl 18:27
Darcuz
välförtjänt av metizport!
#3(Med 0 svar)
5 november 2023 kl 19:08
CelahiR
Alla favoriter höll för trycket :D
#4(Med 0 svar)
6 november 2023 kl 09:35
ozean
Slutspelet i Svenska Cupen ser riktigt intressant ut! Det kommer bli riktigt bra matcher att följa.
Du måste vara inloggad för att kommentera.