b0denmaster: "Allt fall på plats när Alliance hörde av sig"

Efter en otroligt lång CS-dag vann Alliance Subway Suberior League. Vi tog ett snack med Jonathan "b0denmaster" Bodenmalm efter vinsten.

Alliance hade en extremt lång CS-dag. Inte nog med att de spelade Subway Suberior League fram till 03:30 så hade de en lång match redan innan turneringen startade. Det blev tillslut en vinst och vi pratade med b0denmaster efter finalen.

Det har varit en väldigt lång CS-dag, hur många timmar är ni uppe i egentligen?

Vi kom till Stockholm vid 12:30 och hade vår första official vid 13:30. Och klockan är väl nu 03:30. Så att man får väl göra matten själv men 14 timmar någonting.

Hur känns det att vinna denna turnering?

Det är otroligt kul. Det är ändå vår första LAN-vinst med Alliance. Visst jag har vunnit lite små LAN tidigare. Men denna är lite extra speciell eftersom det är första med Alliance.

Om vi kollar på Alliance, det kändes som det tog lite tid att få ihop det här projektet. Till slut hände. Hur var det att få ihop laget?

Ja det var väl jag som först var i kontakt med Alliance och försökte bygga ihop något svenskt projekt efter min resa i Nordamerika. Jag hade spelat lite med olika mixar och jag tyckte att jag såg ett par grabbar som stämde rätt bra in i min uppfattning om hur man ska ha ett lag.

Det blev liksom som att allt fall på plats när Alliance hörde av sig. Efter det kom spelare som sa att de var intresserade och då såg jag att det fanns en möjlighet att göra något stort.

Och att vara tillbaka i Sverige, känns det gött?

Det är faktiskt väldigt skönt. Det var en väldigt bra tid i Kanada och Mexiko, jag hade skitroligt där. Jag lärde mig otroligt mycket, både utanför och inne på servern. Men som man alltid brukar säga, borta bra men hemma bäst.

Målet nu inför slutet av året? Är det Svenska Cupen?

Ja, detta var väl lite av en försmak för oss där vi fick se hur det är att spela på LAN. Nu fick vi inte möta Metizport eller Godsent som är med i Svenska Cupen men det blev lite som en försäsong.

Då ska jag låta dig sova, sov så gott och grattis till vinsten.

Tack och godnatt!

Läs även

#1(Med 0 svar)
13 november 2023 kl 12:51
Darcuz
Hoppas på stora framgångar för Alliance!
#2(Med 0 svar)
13 november 2023 kl 15:04
zoon
Kommer bli riiiktigt bra detta!
Du måste vara inloggad för att kommentera.