Mann3n avslutar CS-karriären

Den svenska 23-årigen slutar nu satsa på Counter-Strike.

År 2020 började folk få upp ögonen för Tim "Mann3n" Isak. Detta när han spelade för Lemondogs. Året efter kom han in i den första upplagan av Young Ninjas och sågs som en av Sveriges mest spännande talanger.

Men efter bara sex månader fick han lämna laget. Han agerade inhoppare för laget under olika perioder men sågs mest spela tillsammans med Jerry "xelos" Råberg och Jonas "hemzk9" Rantamäki i olika Lemondogs-projekt.

2022 gick han, Robin "robiin" Sjögren och Jack "Jackinho" Ström Mattsson med i Coalesce men detta projektet varade bara i sex månader. Det blev återigen olika Lemondogs-mixar innan han gick med i Lilmix 2023. Även detta blev dock en kort sejour.

Nu väljer svensken att avsluta CS-karriären. Det är på X som han skriver att saker nu börjar falla på plats i hans nya företag och att nu söker andra drömmar och utmaningar. Han avslutar med att tacka alla han har mött genom Counter-Strike och att de gjort tiden värd att minnas.

Noterbara eventplaceringar för Mann3n
Dreamhack Summer 2023 BYOC – 1:a plats
WePlay Academy League Season 1 – 2:a plats
Svenska Elitserien vårsäsong 2021 – 2:a plats
Blast Rising 2021 – 3:e plats
Atlantic Esportal Invitational – 1:a palts
Shark Gaming CS:GO Open – 1:a plats

Läs även

#1(Med 0 svar)
14 december 2023 kl 15:50
CelahiR
Kul att han går vidare med något annat spännande än att han hoppar av pga hopplöshet. Lycka till!
#2(Med 0 svar)
14 december 2023 kl 16:31
AFFE
Det var ju tråkigt
#3(Med 0 svar)
15 december 2023 kl 12:23
madjestyy
Lycka till med firman!
#4(Med 1 svar)
16 december 2023 kl 19:21
kREATIV
Det här är så fruktansvärt tråkigt - jag har pratat med Tim så många gånger och aldrig förstått varför han aldrig fått en ärlig chans.

Den här killen kunde ha blivit stor och i slutändan med rätt träning och coachning så hade jag inte blivit förvånad med en Mann3n i ett Alliance, Godsent, Metizport osv osv

Synd att karriären tog slut för tidigt - Stort lycka till Tim <3 Du vet att jag haft din rygg hela tiden och om du väljer att ändra dig så står communityt här med öppna armar <3
#5(Med 0 svar)
18 december 2023 kl 10:39
Slajd
Han har väl haft väldigt oflyt. När han inte fick vara kvar i Young Ninjas (pga åldern) så fanns det väl inga andra bra svenska alternativ för honom och jag antar att NIP hade en hög buy-out på honom. Han fick ju vara med på Coalesce som inte var så långlivat. Hade han kommit något år senare hade han garanterat spelat i Eyeballers, Alliance, Matizport eller Godsent
Du måste vara inloggad för att kommentera.