Spelare klagar på datorerna i Majorkvalet

Nu är Majorkvalet igång. Men det kanske inte är så bra som alla hoppats.

LAN-kvalet till den första CS2-Majorn är live. Det är fullt ös i Rumänien men datorerna är kanske inte så fräsiga som folk hade hoppats på. Flera spelare har klagat på X över hur låg FPS de har fått.

Detta uppdagades när PGL meddelande att de officiella skärmarna för Majorn har 360hz. Finn "karrigan" Andersen svarade på deras inlägg med att skriva: "Måste dock spela med 240hz på grund av FPS:n".

Denis "seized" Kostin har också gått ut med sin kritik. I en raderad Tweet så delade spelaren en bild där han snittade mellan 200 och 300 FPS. Han skrev även att det kommer vara samma datorer i studion.

Även chefen för Prodigy Agency, Jérôme Coupez, gav sina tankar: "Tänk att spela årets stora CS-kval på LAN (RMR för majoren) på mediokra datorer och ha potentiella sänkningar till 130 FPS. Att CS2 är dåligt optimerad får också bära en del av skulden, men det är inte acceptabelt."

Detta är dock inte det enda. Flera spelare som ska spela den amerikanska RMR-turneringen har sagt att de endast kommer att ha 240hz-skärmar.

Läs även

#1(Med 0 svar)
14 februari 2024 kl 14:36
CelahiR
Tråkigt när man tycka spara in på hårdvaran i världsmästerskapen :(
#2(Med 0 svar)
14 februari 2024 kl 15:28
Darcuz
Fixa nu!
Du måste vara inloggad för att kommentera.