Sponsrat: Sverige går om Danmark!

Hjälp oss slå de andra Dust2-sajterna genom att gå med i vår klan på eNDX.

Detta är en sponsrad artikel som hjälper Dust2.se att fortsätta leverera gratis innehåll och underhållning.

Vårt samarbete med eNDX forsätter och vår klan ligger just nu på +34.85%. Detta betyder att vi nu går om Danmark och ligger på en andraplats bland Dust2-sajterna. Före oss ligger fortfarande Brasilien.

Tips

Innan själva tipsen är det viktigt att komma ihåg att eNDX är ett fantasyspel som tillåter köp och utbyte av aktier från Counter-Strike-spelare enligt börsens regler. Variationen i spelaraktiekurser följer principen om utbud och efterfrågan. Det är därför det är avgörande att övervaka vilka mästerskap spelaren du köpte andelen i spelar i och även hur han har presterat.

Statistik på eNDX-marknaden visar att Sergey "Ax1Le" Rykhtorov (AX1) var den som steg mest (101,47%) och nu kostar hans aktier e$5,48. Volodymyr "Woro2k" Veletniuk (W2K) gick upp 31,37% men hans aktier är fortfarande prissatta till ett lågt pris på e$3,35.

Om vi istället kikar på de spelare som tappat sitt värde mest så är det den danska spelaren Oliver "IceBerg" Berg (ICE). Hans värde gick ner med hela 53,89%.

Det finns dock spelare vars värde har sjunkit som kan vara en bra investering. Karim "Krimbo" Moussa (KRI), som kostar e$2,44 och Denis "electroNic" Sharipov (ELE) vars värde har sjunkit med 0,33% och kostar nu e$2,98. Detta är spelare som kan vara intressanta att hålla ett öga på.

Något som är viktigt att komma ihåg är hur spelares värde kan påverkas med tanke på hur de presterar i en turnering. IEM Chengdu är just nu i slutspelet. Där har Astralis överraskat och har flera av toppspelarna under turneringen. Detta kan göra att deras värde sticker iväg.

Registrera dig här

Gå med i vår klan

Exakt hur funkar då eNDX? Spelet fungerar lite som en aktiemarknad med "e$" som valuta. För att vinna måste man köpa lågt och sälja högt, då spelarnas värde fluktuerar med hur bra de spelar. Vinnaren är helt enkelt den som tjänar mest pengar på sin handel.

På eNDX handlar spelare med varandra och tävlar med sin kunskap om spelet och spelarna. Sidan erbjuder 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti på alla insättningar över 250 dollar. eNDX säkerställer också en rolig och vänlig miljö genom att sätta låga insättningsgränser för dess användare.

Du måste vara över 18 år för att delta.

Läs även

#1(Med 0 svar)
13 april 2024 kl 22:37
Darcuz
WOOOHOOO
Du måste vara inloggad för att kommentera.