Efter matchfixing-skandalen – smooya tar plats i ryska laget

AWP-spelaren hoppar in i ryska laget för ESL Pro League.

Nästa vecka startar ESL Pro League. Alla lag har därmed skickat in vilka spelare som de kommer att använda sig utav. Sedan tidigare var det känt att Ninjas In Pyjamas kommer att spela med Maoz "BluePho3nix" Paz då de fortfarande inte säkrat en femte spelare till laget.

Vi ser även att Denis "electroNic" Sharipov är uppskriven för Virtus.pro. Detta innebär att det spelarbytet var gjort innan måndag förra veckan, 8:e april, då rosterlock var. Som vanligt har flera lag skrivit upp deras akademispelare som avbytare. Natus Vincere har skrivit upp Oleksandr "s1mple" Kostyljev medan Falcons har skrivit upp Nathan "NBK-" Schmitt och Laurențiu "lauNX" Țârlea.

En av de kanske mest oväntade grejerna hittar vi i det ryska laget Forze. De bänkade hela sitt lag bara en vecka innan deras spelare Erkhan "⁠gokushima⁠" Bagynanov blev bannad för matchfixing. De kommer att ställas upp med Andrey "⁠tN1R⁠" Tatarinovich, Aleksandr "⁠shalfey⁠" Marenov, och Ivan "⁠SELLTER⁠" Miroshnikov som sitter på deras bänk. De två sista spelarna blir Aleksey "NickelBack" Trofimov och den brittiska AWP-spelaren Owen "smooya" Butterfield.

Läs även

#1(Med 0 svar)
16 april 2024 kl 12:58
CelahiR
Kul stt han får hoppa in lite
#2(Med 0 svar)
17 april 2024 kl 12:26
Darcuz
Hmm intressant
Du måste vara inloggad för att kommentera.