STYKO om Apeks: "Ett sjunkande skepp"

Den slovakiska spelaren berättar om varför han lämnade Apeks.

Under gårdagen bekräftade Apeks att de valt att transferlista hela sitt CS-lag. Bland dessa spelare finns såklart den svenska AWP-stjärnan Tim "nawwk" Jonasson. Redan innan det stod klart att hela laget transferslistats så hade Martin "STYKO" Styk valt att lämna laget.

I en video på hans Youtube-kanal berättar den slovakiska spelaren att Apeks erbjöd en kontraktsförlängning efter Majorn men han valde att inte förlänga. "Jag känner mig rätt lättad. Jag känner att jag lämnar ett sjunkande skepp", säger STYKO i videon.

Han fortsätter med att säga att de satte plåster på flera större problem utan att fixa dem på riktigt och att detta är största anledningen till att han valde att lämna laget. Bland problemen han pekar på var att de inte höll med varandra ingame och när han tog upp problem så hjälpte det inte, det ledde mest till bråk.

STYKO berättar också att han känner att inte utvecklades i laget och att hans talang slösades bort i laget. Han uttrycker även att han kände sig utbränd, inte av spelet utan av folket han spelade med. Han säger att många ändringar skulle behöva ske för att han skulle stanna i laget.

Läs även

#1(Med 0 svar)
2 maj 2024 kl 13:11
CelahiR
Tråkigt att han kände så men bra att han följde sin egna väg och sina könslor
#2(Med 0 svar)
3 maj 2024 kl 10:06
Darcuz
Tråkigt för apeks
Du måste vara inloggad för att kommentera.