Apeks pausar hela CS-satsningen – ekonomin ställer till det

Stora förändringar i Apeks.

Apeks kom tidigare i år med chocknyheten att de valt att transferlista hela deras lag i Counter-Strike 2. Detta ledde till Tim "nawwk" Jonasson blev placerad på bänken. Han hittade dock tillsammans med Joakim "jkaem" Myrbostad i Bleed. Apeks skrev då att målet var att bygga upp ett helt nytt CS-lag från grunden.

Så blir det dock inte. Apeks går nu ut med att de pausar sin CS-satsning, lämnar Fortnite och att flera personer sägs upp. Det enda som de håller kvar i är sitt Valorant-lag som har stora möjligheter att kvala till VCT.

Anledningen till att de nu gör så stora förändringar är ekonomin. De skriver att de gör dessa förändringar för att kunna säkra framtiden för Apeks. De kommer inom de närmaste månaderna att försöka få in nytt kapital till organisationen.

Läs även

#1(Med 0 svar)
28 maj 2024 kl 15:39
CelahiR
"ARE YOU NOT ENTERTAINED?!"

Nej, det räcker inte med att döda, pengarna måste in från föer håll och inte enbart pga turneringsvinster. Spelarna måste bli reklampelare och hitta karaktär. Jag tror verkligen som många andra att det är hemligheten bakom lång eller kortlivad livslängd för både spelare och organisationer.
#2(Med 0 svar)
29 maj 2024 kl 12:58
Darcuz
Tufft läge i esporten. Något som måste lösas om vi vill undvika såna situationer.
Du måste vara inloggad för att kommentera.