torzsi: "Brollan var inte vår första prioritet"

Brollan var inte MOUZ:s första val. Men torszi är väldigt nöjd.

Ludvig "Brollan" Brolin spelade för första gången med MOUZ i Blast Premier World Finals i december förra året. Där imponerade svensken och hjälpte MOUZ till semifinal. I början av året tog MOUZ också in Brollan på lån från Ninjas In Pyjamas. Men detta var inte det första valet för MOUZ.

"Brollan var inte vår första prioritet. Jag vet inte om jag kan säga mer", sa Ádám "torzsi" Torzsás i det senaste avsnittet av HLTV Confirmed.

Zvonimir "Professeur" Burazin hoppade snabbt in och säger att det hade ryktats om Guy "NertZ" Iluz som istället hamnade i Heroic. Detta är dock inget som torszi bekräftar. Men han nekar det inte heller.

Men torszi blev positivt förvånad över Brollan rätt så snabbt. Den ungerska spelaren säger att Brollan anpassade sig direkt till laget och han hade roligt. Han säger även att de gillade att spela med honom redan under Blast World Finals.

"Han är en fantatisk lagkamrat. Det är synd vad sociala medier kan göra mot en spelare. Hur andra personer ser honom," säger torszi och fortsätter: "Jag kände honom inte alls. Det var en nice överraskning. Han är en bra vän. Han är en beast på servern och utanför servern."

torszi säger även att Brollan är en spelare som pratar mycket. Han berättar att Brollan säger till när han vill göra något på servern och att han har mycket självförtoende när han säger detta. Han berättar även att laget fick ett bättre "flow" när Brollan kom in, att det blev mer naturligt i laget.

Pratet om Brollan börjar vid 00:53:00

Läs även

#1(Med 0 svar)
24 juni 2024 kl 21:04
Darcuz
<3
#2(Med 0 svar)
24 juni 2024 kl 21:41
CelahiR
Underbart!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.