Cybershoke slår ut Eyeballers ur RES Regional

Mardrömsstart för Eyeballers i säsongens första turnering.

Efter en tung förlust mot Zero Tenacity i turneringens första match stod Eyeballers idag mot ryska Cybershoke för att hänga kvar i RES Regional Series 6. Den andra matchen blev dock snarlik den första.

Cybershoke valde Ancient som första karta. Eyeballers får starta på CT-sidan och lyckas försvara väl nog att kvittera matchen 6-6 i halvtid. Cybershoke visade sig dock vara det starkare laget på sin egen CT-sida då Ilya "FenomeN" Kolodko hjälper laget springa iväg till en vinst 13-9. Trots detta fick Alex "poiii" Nyholm Sundgren hela 25 kills och 1.61 i rating på första kartan.

Eyeballers valde istället att spela Mirage. Svenskarna öppnar klart starkast med ledning 5-1, men ryssarna vänder halvleken till 5-7 i halvtid. I andra halvlek hade Eyeballers ingenting att sätta emot och Cybershoke stänger snabbt kartan 13-6.

Eyeballers åker därför ut ur RES Regional Series 6. Flera svenskhopp hänger dock kvar – igår kvalade Sangal och Bleed båda två direkt till slutspel och senare idag har Ninjas in Pyjamas och Fnatic med Freddy "KRIMZ" Johansson chansen att göra samma sak.