Silence gjorde det bra tillsammans med jocab.

Young Ninjas tar sig till slutspel i CCT Series 9

Svenskarna gör det starkast när Young Ninjas går förbi RUBY.

Svenskarna i Young Ninjas spelade idag sin sista Swiss-match i CCT Season 2 Series 9. Med 2-1 i matcher var ryska RUBY dagens motstånd.

Young Ninjas valde första kartan och det blir Ancient. På T-sidan får ninjorna den klart bättre starten och vinner sin halvlek med 9-3. Trots det lyckas RUBY kvittera efter bara sex rundor och efter att Young Ninjas tar 12-10 tar ryssarna matchen till övertid. Här kan dock ninjorna stänga med 16-13.

RUBY svarade på sitt eget kartval genom att vinna första halvlek med 4-8. Young Ninjas reducerar tidigt men ryssarna tar fem rundor och stänger 8-13.

På Anubis öppnar RUBY klart bäst med ledning 0-6. En reducering till 4-8 i halvtid ser ut att vara för lite när RUBY utökar till 4-10. Young Ninjas kommer dock tillbaks och tar kartan till 12-12. Återigen kan man sedan stänga i övertid, då Jacob "jocab" Nerheden toppar listorna med 26 kills.

Young Ninjas går därför till slutspel i turneringen med 3-1 i matcher. I samma Swiss-grupp åkte Eyeballers ut på sista plats utan en enda kartvinst.