Nu kan du spela Faceit, tävla om priser och samtidigt stötta Lilmix

Lilmix lanserar Faceit-ladder med 6000 kronor i prispotten

Spela Faceit, vinn priser, stötta svensk esport!

Den svenska organisationen Lilmix släpper nu en Faceit-ladder öppen för allmänheten tillsammans med skinförsäljnings-sidan CSKejsaren. I klanen, där man kan tävla genom att spela Faceit-matcher, har man varje månad chansen att vinna skins och Faceit-poäng.

Genom att gå med i organisationens Faceit-klan och Discord-server kan man träffa flera andra spelare som är intresserade av Counter-Strike. Dessutom kan man engagera sig i communityn, stötta Lilmix som organisation och deras kreatörer, samt delta i giveaways och event.

Lilmix-VD:n, Max "quix" Lindkvist, skriver om nysatsningen: "Vi har ju alltid haft målet att E-sport och gaming ska vara för alla, så vi kände direkt när DaGang frågade fall vi ville mergea ihop den till Lilmix-hub så var det en superöppning! Självklart är det alltid kul med massa härliga priser där CSKejsaren och massa andra företag kommer hjälpa oss!"

Faceit-laddern går att hitta här. För att få delta måste man även använda Lilmix egna Discord-kanaler för att kommunicera medan man spelar, i syfte att främja bra spel. Servern hittar man här. För att vidare stötta Lilmix kan man helt gratis bli medlem i deras förening, här.

Läs även

#1(Med 1 svar)
1 september 2024 kl 13:10
CelahiR
Nice! Grymt initiativ som vanligt :D
#2(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 13:15
DaMan
+1
#3(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 20:16
poiii
#lilfam
#4(Med 0 svar)
2 september 2024 kl 06:47
Darcuz
Roligt! Sånt här behövs för att stärka gräsrotsnivån och communityt!
#5(Med 0 svar)
2 september 2024 kl 16:39
hns
lilmix ÄR svensk esport.
Du måste vara inloggad för att kommentera.