Peppzor och Golden får lämna Eyeballers

BOMBEN: Eyeballers bänkar Golden och Peppzor

Svenska laget gör omfattande förändringar idag.

Eyeballers annonserar på söndagen att Peppe "Peppzor" Borak och Maikil "Golden" Selim bänkas från laget. Det är en förändring som görs efter sviktande resultat under höstsäsongen.

Eyeballers skriver på X:

De senaste månaderna har vi försökt allting och vänt på varje sten för att hitta nivån vi behöver för att vara starka och ha djupa runs i turneringarna vi siktar på – våra ambitioner för Eyeballers är lika höga som era förväntningar på oss är.

Som ni alla har sett har resultaten inte varit bra nog under en period nu och på grund av det har vi valt att göra dessa två förändringar i laget.

Peppzor bänkas efter nästan två år med laget. Han har tidigare spelat med Fnatic och deras akademilag och ersatte Leo "Svedjehed" Svedjehed på Eyeballers i slutet av 2022. Han var del av laget när de nådde sina största framgångar med vinst i Svenska Cupen 2023.

Peppe, du har varit en hörnpelare i Eyeballers sedan du gick med oss i december 2022. Tillsammans vann vi Svenska Cupen, tog oss nära RMR-kvalet till Köpenhamn och har delat många skratt både i och utanför servern. Vi kommer alltid komma ihåg din tid här.

Golden gick med i laget bara tidigare i år som ersättare för Casper "SHiNE" Wennerberg. Efter tiden på toppnivå med bland andra Fnatic och Cloud9 gick han till Godsent i mitten av 2023. Efter laget bänkades av ekonomiska skäl gick han sedan till Eyeballers i våras.

Maikil, ända sedan du gick med oss har du varit den hårdast arbetande delen av vårt lag som försökte ditt bästa att driva oss framåt. Din arbetsmoral och attityd är på elitnivå och vi är väldigt ledsna över att se dig gå.

Eyeballers meddelar också att framtiden är oviss, men spelarna kommer sättas på plats snart.

Tillsvidare har vi två öppna platser i vårt lag och kommer testa olika spelare tills vi hittar vår kärna. Planen är att bygga nya Eyeballers runt HEAP, poiii och JW.

Eyeballers spelar alldeles strax match mot Sampi i CCT Series 10 med Robin "flusha" Rönnquist som inhoppare för Peppzor, på grund av begränsningar med roster lock.

Läs även

#1(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 11:55
CelahiR
Dom har testat allt annat, så det är vad som återstår :(
#2(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 12:05
PrinsessanQ
äntligen. De behöver ta in hungriga och unga spelare. Peppe hade man stora förhoppningar på eftersom han var så bra i CSGO, men där har det inte funkat i CS2.
#3(Med 3 svar)
1 september 2024 kl 16:06
roflmao
Nån som hört nåt om potentiella ersättare?
#4(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 18:20
quacke
If I told you, I would have to kill you.
#5(Med 1 svar)
1 september 2024 kl 18:38
CelahiR
Jag tycker iaf att peppzor kan gå till JS :D
#6(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 20:44
Axelious
Mm känns rätt in helt ärligt!
#7(Med 0 svar)
2 september 2024 kl 06:49
Darcuz
Rätt mycket som händer i scenen just nu. Får se vilka eyeballers plockar upp. Men peppzor kanske går till js nu?
Du måste vara inloggad för att kommentera.