Det blir nya tag för chawzyyy i hans nästa lag

chawzyyy om AWP-rollen: "Det är där jag vill satsa"

Svenska talangen gör ett rejält rollbyte.

Hugo "chawzyyy" Günther lämnade nyligen Johnny Speeds och meddelade samtidigt att han vill göra ett rollbyte till sitt nästa lag. Han siktar istället på att spela både IGL och AWP:are nästa gång han går med i ett lag. I en kommentar till Dust2 Sverige berättar chawzyyy om varför han väljer att göra satsningen på en ny roll.

"Jag spelade AWP ett litet tag 2021 med Galaxy Racer och hela Savage," säger chawzyyy. "Det kändes rätt bra redan då och nu när jag testat nästan alla roller så känner jag att det är där jag vill satsa."

Angående att ta över ledarskapet känner chawzyyy att han är redo. "Jag har hunnit spela med ett visst antal olika IGLs under min karriär och jag har lyckats vilda mig en bra uppfattning över hur en IGL bör vara. Jag tror att jag har lyckats bilda mig en bra uppfattning över hur en IGL bör vara."

"Jag tror att jag har bra egenskaper gällande ledarskap. Huvudsaken är att jag känner mig taggad som IGL och jag är redo att ta ansvar."

Som AWP:are för Galaxy Racer och Savage snittade chawzyyy en rating på 1.14. Är det en prestation han kan upprepa i ett nytt lag?

Läs även

#1(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 10:35
Axelious
Det är såklart spännande om han lyckas, men det är en svår väg.. och frågan är vilka som vill ta chansningen!
#2(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 11:47
CelahiR
Stort lycka till!
#3(Med 0 svar)
1 september 2024 kl 13:23
rundakalle
Fortfarande skumt om de var anledningen till att inte spela kvalet. Han sköt dem andra i foten imo, spela kvalet med dem och säg sedan att du vill sluta. Kan inte säga de 1 vecka innan kvalet börjar xd
#4(Med 0 svar)
2 september 2024 kl 06:52
Darcuz
Att ta awp rollen kan jag förstå men samtidigt ta IGL är jag tveksam på. Den kombinationen är inte lätt att köra. Men han får gärna visa mig fel!
Du måste vara inloggad för att kommentera.