Kommentatorn om anklagelserna: "Maniacs uttalande är en ren lögn"

Den brittiska kommentatorn ger sitt vittnesmål om anklagelserna.

Under gårdagen riktades flera anklagelser om sexuella trakasserier mot Mathieu "Maniac" Quiquerez. Allt startade med ett längre inlägg från Hannah Marie TZ som anklagade Maniac för att ha tafast på henne och rört henne på olämpliga ställen flera gånger under en kväll.

Maniac svarade på detta i ett eget inlägg där han säger att det ska ha varit en flirtig stämning och att han inte hade samma upplevelse. Detta svarade esporthosten Daisy "DAMP" Powers på. Powers anklagade också Maniac för sexuella trakasserier och menar att detta hände flera tjejer.

Nu har kommentatorn Jack "Jacky" Peters valt att lägga ut en video som styrker uppgifterna från både Hannah Marie och hans fästmö Daisy "DAMP" Powers.

"Jag såg med egna ögon hur Maniac gjorde obehagliga framsteg mot Hannah. Han fortsatte att röra vid henne även efter att hon bad honom att sluta. Det var helt klart olämpligt och hon drog sig undan, men han fortsatte.

Detsamma gällde för DAMP när vi dansade i en liten krets av människor. Vi dansade alla bland vänner, kollegor och andra från evenemanget och han fortsatte att dansa närmare och närmare henne, flyttade människor ur vägen tills han "snubblade" första gången, han stödje sig genom att ta tag i hennes bröst och rumpa för att hålla sig uppe. Naturligtvis drog hon sig undan, sa "gör inte det", och hans svar var ett hundansikte, som om han inte hade gjort något fel. Han snubblade ungefär tre till fyra gånger till efter detta, varje gång med samma syfte. Naturligtvis var vi alla nu fullt medvetna om vad som pågick, att han bara gjorde det för att ta på henne. Så det var jag och flera andra som var nära vänner som drog iväg oss och han fortsatte att följa oss", säger Jacky i videon.

Jacky fortsätter i videon med att säga att detta inte stannade vid dessa två kvinnor. Han påstår även att Maniacs svar på Hannah Marie ska vara en lögn.

"Maniacs uttalande är en ren lögn. Det han har sagt stämmer inte överens med vad som faktiskt hände. Han famlade flera kvinnor den natten och vi rapporterade det till lämpliga personer. Det är viktigt för mig att betona att det var en väldigt obehaglig upplevelse för alla inblandade."

Jacky säger att han och flera personer fysiskt blockerade Maniac. När detta inte fungerade ska de ha flyttat sig från platsen. Han menar att Maniac ska ha följt efter dem och flera andra personer. Han säger att det bästa i situationen var att ta bort varandra från situationen istället för att använda sig av våld och istället anmäla detta till rätt personer efter.

Läs även

#1(Med 0 svar)
5 september 2024 kl 10:38
Darcuz
Inte Okej om detta stämmer.
#2(Med 0 svar)
5 september 2024 kl 11:02
Sandis
Det kan verkligen vara vem som helst, helt sjukt
#3(Med 0 svar)
5 september 2024 kl 12:17
CelahiR
Fy tusan så tråkigt :(
#4(Med 0 svar)
5 september 2024 kl 15:55
PrinsessanQ
Jacky är ju lögnarens pojkvän. Om det nu är sant, hur kan han som pojkvän tillåta att en annan kille sexuellt trakasserar sin tjej? Pronomensekten är så sjukt weak.
Du måste vara inloggad för att kommentera.