Silence är en av spelarna i Young Ninjas men har ännu inte gjort ett inlägg om situationen.

Young Ninjas-spelarna får möjligheten att leta nya erbjudanden

Efter uppflyttningar till huvudlaget får spelarna i Young Ninjas möjligheten att se över intresset från andra lag.

Under dagen presenterade Ninjas in Pyjamas att de bänkar Alejandro "alex" Masanet och Fredrik "slap" Junbrant från huvudlaget. Istället väljer de att plocka upp Gareth "MisteM" Ries och Daniel "sprayxd" Kogan.

Med denna förändring finns det två platser att fylla i Young Ninjas, En spelarplats och en tränarplats/coachplats. Ninjas in Pyjamas verkar misstänka att det kan dröja ett tag att fylla dessa platser, av den anledningen har de valt att ge spelarna i Young Ninjas möjligheten att se över om andra lag har intresse för dem.

Två spelare har än så länge gjort inlägg på X/Twitter där de förklarar läget och söker intresserade lag. Dessa två spelare är svensken Jacob "jocab" Nerheden och polaken Kacper "xKacpersky" Gabara. Två spelare återstår som ännu inte gjort något inlägg om situationen, Svensken Leo "Silence" Ingvarsson och israelen Maoz "BluePho3nix" Paz.

Spelarna kommer dock fortsätta spela för laget och har inte blivit bänkade. Utan de har endast fått möjligheten att ser över sina erbjudanden. Så länge de inte får nya erbjudanden kommer spelarna att stanna kvar i Young Ninjas.

Läs även

#1(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 09:26
Axelious
Klart Jocab i Eyeballers hade varit intressant!
#2(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 12:04
CelahiR
Eyeballers plocka jocab!!!
#3(Med 0 svar)
13 september 2024 kl 16:52
Darcuz
Jocab har potentialen! Vore spännande om en stor organisation vågar satsa på han!
Du måste vara inloggad för att kommentera.