Världens kändaste fuskare får nu spela Majors

En av världens kändaste fuskare får nu spela Majors igen.

För sex år sen idag så hände ett av de mest klassiska händelserna i Counter-Strikes historia. Det var under den indiska LAN-turneirngen eXTREMESLAND 2018 Finals som Nikhil "forsaken" Kumawat från Optic India åkte fast för fusk.

Det som har gjort händelsen så minnesvärd är att admins kommer fram för att kolla hans dator och han försöker trycka bort dem. Detta spelade ingen roll. De kunde på hans dator hitta word.exe. Detta var ett fusk som han hade försökt gömma genom att döpa om programmet. ESL India upptäckte senare att han även fuskat under ESL India Premiership 2018 Fall Finals.

Klippet har blivit en stor meme och word.exe har blivit en klassisk grej att skriva i CS-matcher, Twitch-chatter och allt däromkring. Efter detta blev han bannad av Esports Integrity Commission (ESIC) i fem år. Den bannen gick ut förra året men nu går även hans Valve-bann ut. Han är därned tillåten att nu delta i Majors efter Valves regeländringar i blogginlägget New RMR Eligibility Guidelines.

forsaken är utan tvekan en av de kändaste fuskarna i världen. Även om han inte var lika högprofilerad som Hovik "KQLY" Tovmassian eller Joel "emilio" Mako så var faktumet att han åkte fast på LAN något som gjorde honom extra känd.

Läs även

#1(Med 1 svar)
19 september 2024 kl 12:52
CelahiR
Han kan aldrig någonsin komma tillbaka på riktigt
#2(Med 0 svar)
19 september 2024 kl 20:52
CelahiR
PS. Det är så knas att fuskare inte får en manuell VAC-ban
Du måste vara inloggad för att kommentera.