Communityn delad om uppdateringen: "Ni suger faktiskt"

Det är en rejält delad community när det kommer till uppdateringen.

Under natten till idag kom en stor uppdatering till Counter-Strike. Huvudfokuset i uppdateringen var kosmetiska ändringar. Vi ser flera nya skins, stickers men även Charms, ett helt nytt kosmetiskt item. Det är även förändringar till animationer.

Men coummityn är väldigt delad på vad de tycker om uppdateringen. Owen "smooya" Butterfield är en av de som är rätt så negativ: "Spelet suger fortfarande men vi har nya skins let's fucking go", skriver han på X. Även Ryan "freakazoid" Abadir delar hans tankar och skriver "Ni suger faktiskt LOL", på X.

Men folk är också positiva. Jonathan "EliGE" Jablonowski från Complexity skriver på X att han gillar uppdateringen. Han säger att det troligen kommer att fixa mycket av känslan i spelet med animation- och nätverksändringarna. Álvaro "SunPayus" García från Falcons är också positiv. Han skriver att movement går långsamt framåt.

Både NIP Impact coachen Niels Christian "NaToSaphiX" Sillassen och Youtube-profilen WarOwl är tvådelade. WarOwl skriver att han gillar nätverks- och animationsuppdateringarna men att han skulle vilja se mer fokus på gameplay. NaToSaphiX skriver att det är tråkigt att det inte är en operation och att faktumet att antifusket är så svagt betyder att du kommer behöva spela mot fuskare för att få XP på passet.

Läs även

#1(Med 0 svar)
3 oktober 2024 kl 15:49
CelahiR
Jävligt trist hur Valve kan bry sig så fruktansvärt lite om sin största IP.
#2(Med 0 svar)
4 oktober 2024 kl 21:49
Darcuz
Viktigt att utveckla spelet men inriktning prestanda helst
Du måste vara inloggad för att kommentera.