REZ efter förlusten: "Ta bort Akros antifusk från den här planeten"

Den svenska stjärnan var inte nöjd efter matchen.

Ninjas In Pyjamas spelade idag sin första match med sin nya IGL Gareth "MisteM" Ries. Matchen slutade i en förlust med 0-2 i kartor mot Ecstatic. NIP fick därmed lämna CCT Season 12 Series 13.

Efter matchen tog Fredrik "REZ" Sterner till X för att yttra sin frustration: "Ta bort Akros antifusk från den här planeten", skrev den svenska spelaren. Anledningen till detta är troligen faktumet att Max "maxster" Jansson inte kunde spela. Hans dator kraschade gång på gång så istället fick Jacob "jocab" Nerheden hoppa in.

Akros är ett antifusk som används av många turneringsarrangörer, däribland CCT. maxster skriver på X att han inte haft något problem med sin dator eller antifusk tidigare och att de provade alla möjligheter för att lösa problemet men att inget funkade.

Detta är inte första gången som Akros får kritik. Under det öppna Majorkvalen till PGL Major Copenhagen var det stora problem med antifusket, just att flera spelare kraschade. Samtidigt så var det många spelare som blev bannade för fusk. Efter detta har vi även sett den svenska spelaren Joel "joel" Holmlund bli bannad av antifusket.

Läs även

#1(Med 0 svar)
4 oktober 2024 kl 15:13
CelahiR
När inte ens akros själva kan ge tips nog att få hans dator att funka så äre rejäla varningsflaggor.
#2(Med 0 svar)
4 oktober 2024 kl 21:44
Darcuz
Sånt här måste bara funka
Du måste vara inloggad för att kommentera.