Alliance är ett av fyra lag som tar sig till semifinal

Semifinalerna klara för Luddies Suicide Zero turnering

Kvartsfinalerna har nu spelats i turneringen, finalerna spelas imon och fyra lag är klara för slutspel.

Fyra lag har nu gått till semifinalerna i Luddies Suicide Zero välgörenhetsturnering. Lagen är Johnny Speeds, Eyeballers, Fightclub och Alliance. I finalerna tävlar lagen om en prispott på 70 000 kr och vinnaren plockar hem 50 000 kr av pengarna.

Matchschema för finalerna:

  • Eyeballers vs Alliance imon kl 12:00

  • Johnny Speeds vs fightclub imon kl 15:00

  • Final imon kl 18:00.

Finalerna kan du även hitta på HLTV.

Första laget som tar sig till semifinalerna är Johnny Speeds. Första kvartfinalen var matchen som blev klar var mellan Johnny Speeds och Metizport X. Johnny Speeds vinner bekvämt över det norskägda akademilaget med 2-0. Första kartan spelades på Mirage och slutade 13-5 till Johnny Speeds. Andra karta spelades på Anubis och slutade 13-9.

Andra laget som går vidare till semifinalerna är Eyeballers. I deras möte mötte de NIP Svea, Första kartan spelades på Inferno och den vann Eyeballers 13-6. Andra kartan spelades på Ancient och där vann NIP Svea 13-6. Sista och avgörande kartan spelades på Mirage och slutade 13-5 till Eyeballers.

Fightclub blev det tredje laget som gick vidare till semifinalerna. Fightclub mötte Lilmix i kvartsfinalen. Första kartan var Ancient och slutade 13-9 till Lilmix, Andra kartan var Mirage och slutade 13-9 till Fightclub. Sista och avgörande kartan spelades på Anubis och den vann Fightclub 16-14.

Alliance blev det fjärde och sista laget som gick till finalerna, I sin kvartsfinal mötte de Godsent. Första kartan var Vertigo och där vann Godsent 13-8, Karta två var Mirage och där vann Alliance 13-10. Sista och avgörande kartan spelades på Ancient och slutade 13-11 till Alliance.

Länk till insamling

Läs även

#1(Med 0 svar)
5 oktober 2024 kl 20:19
Axelious
Vilka lirar i fight club?

Nvm såg att det fanns på hltv. Rätt stark lina ändå!
#2(Med 0 svar)
5 oktober 2024 kl 20:59
CelahiR
Ska bli nice :D
Du måste vara inloggad för att kommentera.