LNZ: "Alla i laget ska vara superstolta över vad vi har åstadkommit"

LNZ är stolt över vad de har gjort i Sangal.

Sangal har varit ett av de lagen som ökat mest under året. De har tagit sig från rank 94 hela vägen upp till rank 20 och ligger nu på rank 23. De har nu säkrat slutspelsplats i RES Regional Championship efter att de toppat grupp A. Efter deras första vinst så pratade HLTV med Linus "LNZ" Holtäng:

"För bara drygt sex månader sedan var vi knappt ett topp 80-lag, och nu kan vi betrakta oss som ett ganska konsekvent topp 20-lag, så det är en riktigt bra känsla. Jag tycker att alla i laget ska vara superstolta över vad vi har åstadkommit, och jag tror att himlen är gränsen för oss", sa LNZ.

De är också det högst rankade laget i turneringen. De går därför in som favoriter. Men LNZ säger att de inte helt och hållet ser sig som favoriter:

"Både ja och nej. Jag känner att vi hade en ganska bra uppvisning under EPL för lite över en månad sedan, där vi utmanade mycket bra lag. Samtidigt, som vi vet från onlinespel i tier 2, kan du förlora mot alla om du inte är på din bästa dag. Vi kommer inte in och tänker att vi måste vinna det här, men vi vet säkert att vi kan och kanske till och med borde vinna det här."

Läs även

Du måste vara inloggad för att kommentera.