nawwk är på lån från Bleed till Fnatic

nawwk: "Det bara klickade inte med Bleed"

Svenska AWP:aren berättar om flytten till Fnatic och tiden i Bleed.

Tim "nawwk" Jonasson spelar just nu i RES Regional Champions i Belgrad. Med hans nya lag, Fnatic, har man precis tagit sig till slutspel och kommer senare idag möta Nemiga.

Den svenska AWP:aren pratade igår med HLTV och berättade om hur det känns att komma till sitt nya lag i Fnatic. Att vänja sig vid lagets spelsätt har varit en utmaning, men laget utvecklas snabbt.

Det har varit svårt för mig att gå med i ett nytt lag där jag inte känner någon. Så jag har försökt lära känna deras system, hur de spelar och bli mer bekväm. Det blir bättre och bättre varje dag, men det känns som att ju mer vi spelar desto bättre blir det och vi kan nog göra rejäl skada.

Han säger också några ord om hur det var att spela i Bleed, laget som deltar i samma turnering under namnet Unpaid efter löneskandalen.

Efter vi misslyckades i RMR:en blev jag kontaktad av Fnatic som ville ha mig till RMR-turneringen, om det gick. Det bara blev så. Det är såklart tråkigt att lämna bakom vissa lagkamrater – till exempel jkaem, som jag spelade med så länge – men när en flytt som denna kom, chansen att spela vid RMR:en, så var jag tvungen att ta det, såklart.

Det bara klickade inte med Bleed-femman. Vi hade fem bra spelare på pappret, men det klickade aldrig riktigt. Min individuella form dippade riktigt hårt jämfört med när jag var i Apeks. Det var tufft för alla.

Jag har ingenting emot någon av killarna, de är alla superbra grabbar bakom laget och spelarna också.

nawwk är just nu på lån till Fnatic från Bleed, samtidigt som resten av laget har lämnat organisationen på grund av uteblivna löner. Lagets VD verkar också ha gått under jorden medan hans lag ställs inför rätta i Singapore. Svenska stjärnan vet dock inte riktigt själv vad som händer.

Just nu vet jag inte ens vad som händer bakom kulisserna. Vi får helt enkelt se vad som händer.

fnatic
12:00
Nemiga
Odds

Läs även

Du måste vara inloggad för att kommentera.