Officiellt: Eyeballers tar in dex och delle

Eyeballers har nu en fullständig femma.

Under sommaren plockade Eyeballers in den unga talangen Alex "poiii" Nyholm Sundgren men resultaten kom inte med direkt. Laget valde därför i september att placera både Peppe "Peppzor" Borak och Maikil "Golden" Selim på bänken. Under gårdagen släpptes även Golden från sitt kontrakt.

De har sedan dess spelat Sebastian "dex" Samuelsson och Jonathan "delle" Ahlstedt. De har tillsammans med de två spelarna bland annat tagit sig till final i Suicide Zero Charity Cup. Efter denna turneringen har dock inte lagets setts lika mycket. Nu står det klart att Eyeballers plockar in de två spelarna permanent.

" Vi är verkligen glada över att ha skrivit kontrakt med dex och delle, som är två mycket intressanta spelare, enligt min mening. De har kommit in i laget med ny och hungrig energi, och de har eldat upp laget på ett bra sätt. Jag är väldigt glad över att spela med dem i framtiden och se vad vi kan åstadkomma på servern!", skriver Jesper "JW" Wecksell på X.

dex är framförallt känd för sin tid i Lilmix. Han anslöt sig till Lilmix i oktober förra året och kunde med dem ta två silvermedaljer i MAX Skills Tournament och Svenska Elitseriens vårsäsong 2024, i båda finalerna förlorade de mot Johnny Speeds. dex hoppade även in för Johnny Speeds i det europeiska RMR-kvalet efter att Hugo "chawzyyy" Günther lämnat laget.

delle har varit ett namn i svenska scenen under en längre period. Framförallt med laget Energyultra som senare blev The Prodigies Sweden. Efter detta anslöt han sig till AGO tillsammans med Leo "Svedjehed" Svedjehed men fick lämna laget efter mindre än fyra månader. Efter detta sågs han mest spela i mixlag som Kappa Bar men spelade även en snabbis med Viperio innan han hoppade in i Eyeballers.

Eyeballers
Sverige Jesper "JW" Wecksell
Sverige Ludvig "HEAP" Alonso
Sverige Alex "poiii" Nyholm Sundgren
Sverige Sebastian "dex" Samuelsson
Sverige Jonathan "delle" Ahlstedt

Sverige Kevin "Kevve" Bohlin (coach)

Sverige Peppe "Peppzor" Borak (bänkad)

Läs även

#1(Med 0 svar)
22 oktober 2024 kl 12:15
matte90
Detta ska bli intressant.
#2(Med 0 svar)
22 oktober 2024 kl 12:44
CelahiR
Väldigt tråkigt att dom inte testade fler spelare officiellt och jag tvivlar på att dom kommer chocka någon i SC. Men ska bli spännande att följa framlver, stort lycka till!
Du måste vara inloggad för att kommentera.