hype var en av Sveriges bästa AWP:are när han var aktiv.

hype vill återvända till CS – som analytiker

Stjärn-AWP:aren vill testa på en ny roll efter sin paus.

I augusti förra året gick Johan "hype" Engblom med i Godsent tillsammans med Jonatan "bobeksde" Persson. Detta efter en mycket framgångsrik period i Prospects. Bara tre månader senare valde han dock att ta ett steg tillbaka av personliga skäl och ersattes av Sean "eraa" Knutsson som lagets AWP:are.

Nu meddelar hype på X att han är redo att komma tillbaks till Counter-Strike. Men för tillfället inte som spelare. "Efter att ha tagit några månaders paus letar jag nu efter möjligheter som analytiker" skriver hype. Han vill dock inte stänga dörren på spelarkarriären helt. "Jag är inte 100% säker på att jag är färdig som spelare, men jag vill prova rollen som analytiker just nu."

hype drog till sig mångas uppmärksamhet när han som lagets toppspelare tog mixlaget Aura till RMR-turneringen IEM Fall 2021. Efter en period med Lilmix plockades han tillsammans med bobeksde och Gustav "FRANSSON" Fransson upp av 00Nation som deras akademilag, Prospects. Under ett år lyckades man bland annat vinna Elitserien två gånger i rad innan laget upplöstes.

Läs även

#1(Med 0 svar)
3 mars 2024 kl 11:59
Darcuz
Vore roligt att se han på servern igen :)
#2(Med 0 svar)
3 mars 2024 kl 12:45
CelahiR
Jäkla synd att han la bössan på hyllan, men kul att han är tillbaka inom scenen ändå :)
Du måste vara inloggad för att kommentera.