Xizt kan vara på väg tillbaks till NIP.

Rykten: Xizt nära att bli NIP:s coach

Förhandlingarna har gått långt enligt Sheep Esports.

Efter senaste tidens resultat har Ninjas in Pyjamas inlett en ombyggnad av sitt lag. En del av förändringarna är att lagets tränare, Daniel "djL" Narancic, fick lämna laget. Detta ungefär tre månader efter att tidigare NIP-legenden Richard "Xizt" Landström lämnade tränarpositionen hos Heroic.

Många fans lade säkert ihop två och två, vilket NIP nu också verkar ha gjort. Enligt en rapport från Sheep Esports ligger Xizt just nu i förhandlingar med organisationen. Om förhandlingarna går vägen så kommer Xizt bli tränare för laget som han vann en Major med för nästan tio år sedan.

Det kan bli en viktig pusselbit i NIP:s process att bygga ett nytt lag. Sedan djL fått lämna tillsammans med majoriteten av spelarna så har laget spelat med en blandad uppställning med spelare från Young Ninjas. Tillfällig coach för laget har varit lagets manager och tidigare coach, Björn "THREAT" Pers. Som tränare för Heroic kunde Xizt titulera sig med vinster i två BLAST-säsonger och en silvermedalj i IEM Rio-Majorn.

Det har även spekulerats om vilka spelare som kan vara del av laget, däribland Linus "nilo" Bergman. Dessa tankar kan dock idag tystas ned, då nilo tillsammans med flera lagkamrater idag förlängt sitt kontrakt med Metizport och således tackat nej till erbjudanden från andra lag.

Läs även

#1(Med 0 svar)
3 mars 2024 kl 21:47
CelahiR
Underbart. Hoppas xzist kommer hem :D
#2(Med 0 svar)
4 mars 2024 kl 06:37
Darcuz
Mäktig värvning isåfall!
Du måste vara inloggad för att kommentera.