djL kanske återigen ska stå bakom ett lag.

djL kan vara nära nytt lag – spelar Faceit med ryktade Talon-spelare

Mycket tyder på att Talon är nära att färdigställa sin femma och svenska djL verkar vara del av den.

Senaste tiden har rykten spridits om ett australiensiskt superlag som ska vara på väg till organisationen Talon. Detta rapporterades först av HLTV. Del av ryktena är också att svenska Daniel "djL" Narancic skulle vara aktuell som lagets tränare.

Oklart har länge varit vem som blir lagets AWP. HLTV rapporterade först att laget var intresserade av Olek "hades" Miskiewicz, som istället gick till Monte, eller Beksultan "khaN" Ospan. Twitter-kontot GromovCS, som ofta läcker CS-lag som siktas på träningsplattformar som Pracc.com, kopplade i helgen polska Miłosz "mhL" Knasiak till laget.

Det verkar som att ryktena stämmer och att laget är nära att färdigställas. mhL och Corey "nettik" Browne, som båda länkats till laget, har i dagarna lämnat sina tidigare lag. Dessutom har nettik igår siktats i en europeisk Faceit-match med djL, mhL samt Christian "ADDICT" Pendleton och Jared "hazr" O'Bree – två spelare från Oceanien som länkats till laget.

Om femman färdigställs är det djL:s första uppdrag som tränare sedan han i februari lämnade NIP. Under hans ledning spelade flera ryktbara IGL:er, som Hampus "hampus" Poser, Aleksi "Aleksib" Virolainen och Alejandro "alex" Masanet.

Talon förväntas vara:

Australien Aaron "⁠AZR⁠" Ward
Nya Zeeland Corey "nettik" Browne
Nya Zeeland Christian "ADDICT" Pendleton
Australien Jared "hazr" O'Bree
Miłosz "mhL" Knasiak

Sverige Daniel "djL" Narancic (tränare)

Läs även

#1(Med 4 svar)
16 juli 2024 kl 16:19
CelahiR
Kul att folk vågar anställa honom trots NiP tiden. Redemption arc go go go!
#3(Med 3 svar)
16 juli 2024 kl 21:11
Darcuz
Inte lätt att va coach när han hade gundersen som styrde i bakgrunden i större del av hans tid i NIP
#4(Med 2 svar)
17 juli 2024 kl 06:14
CelahiR
Så är det, men hans namn blir ändå synonymt med misslyckande.
#5(Med 1 svar)
17 juli 2024 kl 18:27
Darcuz
Ja det har du rätt i men jag själv har fått mer förståelse att Gundersen var det största problemet när gång på gång ex spelare går ut med vilka problem han gjorde
#6(Med 0 svar)
17 juli 2024 kl 22:07
CelahiR
Jag håller helt med, men min poäng är fortfarande att fel personer brukar få skiten för misslyckanden. Jag är glad att ett lag ger djl chansen trots hans praktiska (om än inte teoretiska) misslyckande I NiP.
#2(Med 0 svar)
16 juli 2024 kl 21:11
Darcuz
Spännande
Du måste vara inloggad för att kommentera.