Stark debut för svenskarna i Wildcard

Trots att man spelar hemifrån har phzy och susp börjat väldigt bra i Nordamerika.

Svenska Love "phzy" Smidebrant och Tim "susp" Ångström gjorde tidigare i sommar flytten till amerikanska Wildcard. Trots att svenskarna berättat att de fortfarande inte rest till USA har matcherna redan börjat.

Laget deltar i ESL Challenger League och PrizePicks NA Revival Cup. I Challenger League spelas dubbla bäst-av-ett-matcher mellan varje lag, där Wildcard än så länge lyckats vinna fem av sex kartor. I NA Revival Cup slog svenskarna slog man också ut amerikansk-svenska Adam "WolfY" Andersson med vinst 2-1.

Över de nio kartor laget spelat med svenskarna har båda spelare haft en genomsnittlig rating på 1.22. Samtidigt har susp också tagit en framstående roll på T-sidan då han än så länge har tagit 32% av lagets förstadueller på T-sidan.

Laget har just nu inga fler matcher schemalagda i ESL Challenger League förrän i mitten av augusti. Därför är NA Revival Cup troligen det sista svenskarna kommer behöva spela med dålig uppkoppling, då det finns gott om tid att slutföra flytten till USA.

Läs även

#1(Med 0 svar)
21 juli 2024 kl 17:08
CelahiR
Underbara framsteg, kan bara bli bättre :D
#2(Med 0 svar)
22 juli 2024 kl 07:21
Darcuz
NICE!
Du måste vara inloggad för att kommentera.