THREAT om slap: "Ett fruktansvärt tufft beslut"

Ninjas In Pyjamas general manager ger mer info om varför slap fick kliva åt sidan.

Under gårdagen gjorde Ninjas In Pyjamas förändring till sitt huvudlag. Vi fick där se Alejandro "alex" Masanet bli placerad på bänken och istället kommer Young Ninjas-spelaren Gareth "MisteM" Ries in.

I samband med detta fick även Fredrik "slap" Junbrant kliva åt sidan. Detta så att de kunde flytta upp Daniel "sprayxd" Kogan som tidigare var coach för Young Ninjas. Efter detta skrev slap på X att han blev förvånad och besviken samt att det var oklart hur framtiden ser ut.

Ninjas In Pyjamas har sagt att de kommer att försöka att hitta en ny roll i organisationen. Under gårdagen höll också Björn "THREAT" Pers en stream där han förklarade varför de valde att flytta på slap.

"I fallet med slap, vad är den svåra delen där är att han bokstavligen bara gjorde ett bra jobb hela sin tid här. Han var riktigt bra. Men vi ville verkligen prova MisteM och spray-kombon och därför var vi tvungna att göra plats. Det var ett fruktansvärt tufft beslut. Det togs av Xizt och jag står helt bakom det och det var därför det hände, det var verkligen tufft", sa THREAT under streamen.

Läs även

#1(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 12:36
CelahiR
Dom har gjort det skitbra så inte konstigt alls
#2(Med 0 svar)
12 september 2024 kl 12:41
sander999
Mistem och Spray har gjort det bättre med sina resurser än vad Alex gjorde så det är 100% ett bra beslut
#3(Med 0 svar)
13 september 2024 kl 16:51
Darcuz
Skulle va roligt om slap kunde ta coach rollen i Young ninjas
Du måste vara inloggad för att kommentera.