INS är spelaren med högst snittrating hittills

BIG och FlyQuest går till slutspel i ESLC Atlanta

Idag gör grupperna upp om de sista två platserna.

Igår kväll spelades vinstmatcherna i ESL Challenger Atlanta. Vinnarna i turneringens första omgång fick därför ställas mot varandra i en bäst-av-ett-match där vinst innebär direktkval till slutspelet. Kanske något förvånande så var det inte de två högst rankade lagen som fick gå vidare.

I grupp A tog FlyQuest först en enkel vinst mot BetBoom med hela 13-3 för att sedan besegra portugisiska SAW med 13-9. I grupp B fick vi istället se BIG som de stora segrarna, med två enkla vinster mot Oddik och M80 med 13-2 och 13-7 respektive.

Det innebär att de två lagen är vidare direkt till slutspel. Idag gör fem lag upp om de sista två slutspelsplatserna. Först spelar BetBoom och Rooster en utslagsmatch, där vinnaren senare får möta SAW i en avgörande match för en slutspelsplats.

Wildcard med Tim "susp" Ångström slog inatt ut Oddik ur turneringen och går idag in i en returmatch mot M80 med chans på en plats i slutspelet. Matchen lär bli tuff då M80 vann relativt bekvämt med 13-8 i gårdagens möte och susp gjorde en tung match med bara 7 kills.

BetBoom
16:30
Rooster
Odds
M80
19:45
Wildcard
Odds
SAW
23:00
Rooster/BetBoom winner
Odds

Läs även

#1(Med 0 svar)
5 oktober 2024 kl 14:18
CelahiR
Go wildcard!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.