Twistzz kan återvända till Liquid

Team Liquid ryktas bygga om laget helt

Den nordamerikanska organisationen ser ut att bygga om laget helt.

Team Liquid gjorde inför säsongen stora förändringar och gick från en nordamerikansk kärna till en europeisk. Men resultaten har inte kommit. Istället har det varit rätt så stora besvikelser. Nu ryktas laget bygga om helt.

Sedan tidigare har det ryktats att Casper "cadiaN" Møller ska ta plats i laget. Detta har lett till stora frågetecken kring AWP-spelaren Josh "oSee" Ohm. Enligt uppgifter till Dust2.us ser det nu ut som att amerikanen kommer att få lämna och cadiaN tar över den gröna bössan.

Men med en nordamerikan ut så rapporterar nu Dust2.us att en annan kommer in. Enligt uppgifterna kommer Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken återvända till Liquid, detta trots att han precis vann Intel Extreme Masters Sydney tillsammans med Faze Clan.

Ytterligare en spelare ryktas nu ta plats i laget. Detta är lite överraskande Felipe "⁠skullz⁠" Medeiros. Den brasilianska spelaren sägs även ta med sig coachen Wilton "⁠zews⁠" Prado som tidigare representerat Team Liquid. Om alla uppgifter stämmer kommer Team Liquid att ställa upp med:

Russel "⁠Twistzz⁠" Van Dulken
Keith "⁠NAF⁠" Markovic
Mareks "⁠YEKINDAR⁠" Gaļinskis
Casper "⁠cadiaN⁠" Møller
Felipe "⁠skullz⁠" Medeiros

Wilton "⁠zews⁠" Prado (coach)

Du måste vara inloggad för att kommentera.