Klart: Snappi går till Falcons

Nu står det klart att den danska ledaren går med i Falcons.

Den saudi arabiska organisationen har nu offentliggjort sin första nya spelare. Det är den danska ledaren Marco "Snappi" Pfeiffer som nu går med i laget. Han lämnade ENCE i slutet av november och flytten till Faclons har tidigare ryktats.

Det ryktas även att den danska tidigare Vitality-spelaren Emil "Magisk" Reif kommer att gå till organisationen som försöker bygga ett slags superlag. De har även varit nära på att få Nikola "NiKo" Kovač men han valde att stanna i G2 Esports.

Laget, lett av danska coachen Danny "zonic" Sørensen, ska ha haft svårt att fylla de sista platserna i laget. Enligt den franska profilen Sébastien "KRL" Perez ska de försökt få in både Ismailcan "⁠XANTARES⁠" Dörtkardeş och Alvaro "⁠SunPayus⁠" Garcia men inte lyckats. Han skriver istället att deras bänkade spelare Laurențiu "⁠lauNX⁠" Țârlea och Miłosz "⁠mhL⁠" Knasiak kommer att ta de sista platserna.

Falcons
Danmark Marco "⁠Snappi⁠" Pfeiffer
Mohammad "⁠BOROS⁠" Malhas

Danmark Danny "⁠zonic⁠" Sørensen (coach)

Nathan "⁠NBK-⁠" Schmitt (bänkad)
Miłosz "⁠mhL⁠" Knasiak (bänkad)
Laurențiu "⁠lauNX⁠" Țârlea (bänkad)

Läs även

#1(Med 0 svar)
15 december 2023 kl 20:25
CelahiR
Kan inte riktigt göra annat än att tappa all respekt och bli riktigt besviken på alla proffs som väljer att gå till Falcons :(
#2(Med 0 svar)
16 december 2023 kl 18:34
Darcuz
Får se om Falcons kan bli ett topplag, lite svårt när dem inte fick alla namn de ville ha.
Du måste vara inloggad för att kommentera.