isak: "Denna Majorn kommer att vara den svåraste att kvala till"

Den svenska stjärnan intervjuades idag av HLTV.

Gamerlegion med svenska Isak "isak" Fahlén överraskade idag mot Faze Clan i Blast Premier Spring Groups. Efter att de vunnit med 2-0 i kartor pratade svensken med HLTV. Han förklarar att deras konstanta resande under slutet av 2023 var en av anledningarna till att de inte spelade så bra.

Han förklarar också att de inför i år har vilat upp sig och ställt om helt: "Den gamla kärnan var den som gick till final i Majorn men vi var tvungna att ta bort allt. En nystart, det är så vi kollar på det nu."

Gamerlegion var utan tvekan den största överraskningen under Blast.tv Paris Major. De lyckades ta sig hela vägen till final efter de slagit ut både Monte och storfavoriterna Heroic i slutspelet. Han tror dock att det kommer att bli svårt att kvala till PGL Major Copenhagen.

"Såklart vill vi kvala till Majorn. Men jag tror att denna Majorn kommer att vara den svåraste att kvala till, det är en väldigt stackad grupp", säger svensken och fortsätter med att säga att de vill ta sig till slutspel i IEM Katowice som startar redan nästa vecka.

Hela intervjun går att läsa och höra här.

Läs även

#1(Med 0 svar)
24 januari 2024 kl 19:10
CelahiR
Ändå har dom en vass femma att tävla med. Lycka till!!
#2(Med 0 svar)
25 januari 2024 kl 00:31
Darcuz
Isak till Majorn!
Du måste vara inloggad för att kommentera.