Tre svenska topplag inbjudna till YaLLa Compass Spring Contenders

Flera svenska lag och spelare är inbjudna till turneringen.

I juni kommer ett LAN spelas i Förenade Arabemiraten. Prispotten ligger på hela 400 000 dollar. BIG har redan säkrat en plats i LAN-finalerna. Tio lag kommer att bli inbjudna och ett lag kommer att kvala in via ett kval för Mellanöstern och Nordafrika.

Den sista platsen kommer att gå till laget som vinner YaLLa Compass Spring. Nu har de inbjudna lagen för den första kvalfasen blivit presenterade. Vi se där de tre svensklagen Alliance, Godsent och Metizport.

Men de är inte de enda svenska spelarna som är inbjudna till denna fasen av turneringen. Även Bleed med Hampus "hampus" Poser och Sangal med Linus "LNZ" Holtäng och Simon "Yxngstx"' Boije har blivit inbjudna till contenders.

Contenders kommer att spelas i ett swiss-format där de åtta bästa lagen går vidare till huvudturneringen. Där kommer ytterligare åtta lag bli inbjudna. Det bästa laget där kvalar vidare till LAN-finalerna.

Förutom de svenska lagen och spelarna så finns ytterligare ett lag som är en rätt så spännande inbjudan. Nigma Galaxy, världens bästa damlag, har också blivit inbjudna till YaLLa Compass Spring Contenders.

Ett lag som saknas bland de inbjudna lagen till just Contenders är Eyeballers. Om de redan har fått en inbjudan till huvudturneringen är i skrivande stund inte känt.

Turneringen startar 29 januari.

YaLLa Compass Fall Contenders

BLEED
Endpoint
Danmark Sprout
9INE
Entropiq
Danmark Espionage
Sverige GODSENT
Sverige Alliance

Galaxy
ALTERNATE aTTaX
Sverige Metizport
Sangal
Sampi
500
Passion UA
Permitta

Läs även

#1(Med 0 svar)
26 januari 2024 kl 08:59
CelahiR
Fantastiska nyheter! Här finns möjlighet att stärka ranken
#2(Med 1 svar)
26 januari 2024 kl 16:03
Gopher666
Varför får eyeballers inga invites?
#3(Med 0 svar)
26 januari 2024 kl 17:37
CelahiR
Bra fråga :o
#4(Med 0 svar)
27 januari 2024 kl 00:21
Darcuz
Roligt att se!
Du måste vara inloggad för att kommentera.