Ro1f stänger sista kartan med en super-CT-sida.

Johnny Speeds säkrar pallplats i European Pro League

Svenskarna vinner en jämn match mot danskarna i TSM.

Johnny Speeds fortsätter rulla i European Pro League:s andradivsion. Dagens motstånd i upper bracket semi final var TSM.

TSM fick välja första kartan och valde Inferno. TSM öppnade bäst på CT-sidan och vinner första halvlek med 5-7. Johnny Speeds kvitterar snabbt men faller sedan när TSM stänger kartan 8-13.

Johnny Speeds valde istället Mirage. Återigen är det TSM som vinner sin CT-sida med 5-7. I andra halvlek kan svenskarna dock inte bara kvittera utan också vända matchen till 11-7. TSM kämpar tillbaks men i sista rundan stänger Johnny Speeds kartan 13-11.

Nuke skulle få avgöra matchen. TSM vinner båda pistolrundorna men ändå är det Johnny Speeds som denna gången vinner första halvlek 7-5. Ledningen skulle byta händer flera gånger i andra halvlek men Kalle "Ro1f" Johansson gör en utmärkt CT-sida som ser till att svenskarna vänder 10-11 till 13-11 och vinner matchen 2-1.

Vinsten innebär att Johnny Speeds är garanterade en tredjeplats som sämst i turneringen. Nästa motståndare blir Enterprise som de möter på lördag.