walle vill testa att gå för Svenska Cupen-pokalen.

walle vill kvala till Svenska Cupen – söker organisationslösa lag

Elite Klan vill vara representerade i en av Sveriges största LAN-turneringar.

I vinter spelas återigen en av Sveriges största LAN-turneringar – Svenska Cupen. Bortsett från de inbjudna lagen har alla lag med svensk majoritet möjlighet att kvala in genom turneringens öppna kval. Några som vill dra nytta av det är Dennis "walle" Wallenbergs nya organisation Elite Klan.

walle skriver på X:

Jag söker ett lag som kan representera Elite Klan i Svenska Cupen. För närvarande är det en tillfällig satsning för att delta i just detta event och eventuellt andra tävlingar under samma period. Men det finns god möjlighet att vi kan göra detta till ett permanent lag om vi lyckas väl med våra planer inom organisationen.

Jag letar efter några spelare, eller ett organisationslöst lag, som har goda chanser att kvalificera sig till huvudtävlingen. Det är målet. Ni ska ha både möjligheten och viljan att utnyttja tiden fram till kvalen för att nöta och träna, för att öka chanserna för att kvala in.

Elite Klan äntrade Counter-Strike med att plocka upp två lag med finsk majoritet – herrlaget Vellamo och damlaget Violet. Kvalen planeras börja i september och exakta speldatum kommer annonseras inom kort.

Läs även

#1(Med 0 svar)
10 augusti 2024 kl 12:37
Darcuz
finns många bra spelare att plocka in :D
#2(Med 0 svar)
10 augusti 2024 kl 12:45
CelahiR
Äntligen en svensk satsning! :D
Du måste vara inloggad för att kommentera.