Kom igen nu Brollan!

Kan Brollan ta det hela vägen till sin första Cologne-final idag?

Brollan har tagit sig till sitt första Cologne-slutspel – idag går semifinalen mot NAVI.

Ludvig "Brollan" Brolin verkar ha hittat ett bra hem. Med MOUZ har han nu tagit sig till karriärens första slutspel i Cologne och efter att igår ha slagit ut G2 med en bekväm kvartsfinal står man i semifinal mot Natus Vincere.

Hittills är Brollan den näst bästa spelaren i sitt lag med 1.15 i genomsnittlig rating. Under året har MOUZ dock haft en del problem i slutspel mot stora publiker. Det är inte så konstigt – med en genomsnittlig ålder på 20.9 år är MOUZ bland de yngsta elitlagen i världen.

Motståndet har dock inte heller haft ett perfekt år. Med en osannolik vinst i Majorn i Köpenhamn såg det länge ut som att NAVI inte skulle kunna upprepa prestationen. Vändningen kom dock direkt när höstsäsongen började – med ukrainska Valeriy "b1t" Vakhovskiy och Ihor "w0nderful" Zhdanov i toppform tog NAVI en stark vinst i Esports World Cup.

Det kan bli Brollans tuffaste utmaning hittills, men vinsten mot G2 framför en jättepublik i Lanxess Arena var ett styrkebesked. Det kommer idag bli viktigt att Kamil "siuhy" Szkaradek hittar ett sätt att aktivera Dorian "xertioN" Berman och Ádám "torzsi" Torzsás. Båda spelare gjorde en väldigt bra match mot G2 tillsammans med ankarspelaren Jimi "Jimpphat" Salo.

Matchen spelas 19:00 idag.

Läs även

#1(Med 0 svar)
17 augusti 2024 kl 15:24
CelahiR
Go go Brollan!!
#2(Med 0 svar)
17 augusti 2024 kl 18:33
Darcuz
Heja BROLLAN!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.