nexa är redan ute ur Bleed

nawwks lagkamrat bänkas efter bara 77 dagar

nexa är redan ute ur Bleed.

Bleed bekräftar till HLTV att man har beslutat att bänka Nemanja "nexa" Isaković. Detta mindre än en vecka efter att Hampus "hampus" Poser lämnat laget för Johnny Speeds och bara 77 dagar efter att nexa gick med i laget.

nexa spelade 61 kartor med Tim "nawwk" Jonasson och resten av laget med 0.98 i genomsnittlig rating. Det har sett ganska blekt ut för laget som inte lyckats i något av de kval till större turneringar, missade slutspel i Skyesports Championship och åkte ur Major-kvalet trots att man låg på 2-0 i matcher.

nexa själv har även varit i kontakt med HLTV och pratar om hans utträde ur laget. "Det fanns många olika visioner och spelsätt även innan jag gick med och jag tror min röst bara gjorde det mer förvirrande", säger han. "Många förändringar och mycket osäkerhet på kort tid angående roller och positioner gjorde det väldigt tydligt att någon måste ta ett steg tillbaks."

"Jag är fortfarande taggad, motiverad och har viljan att spela och tävla, antingen bara som rifler eller som in-game leader. Jag vill också säga att jag aldrig var IGL i Bleed. Men jag är väldigt öppen för den rollen om jag hittar ett projekt och folk som jag tror jag kan bygga något bra med."

Vem som ersätter nexa framgår inte, men det har ryktats att det kan vara Ryan "Neityu" Aubry. Den 19-åriga fransosen lämnade nyligen MOUZ NXT och har sedan des spelat en match med Revenant, men det ska inte vara permanent.

Bleed är nu:

Sverige Tim "nawwk" Jonasson
Joakim "jkaem" Myrbostad
Storbritannien Cai "CYPHER" Watson
Vladan "VLDN" Radević

Sverige Aleksandar "kassad" Trifunović (tränare)

Josef "faveN" Baumann (bänkad)
Nemanja "nexa" Isaković (bänkad)

Läs även

#1(Med 0 svar)
18 september 2024 kl 21:44
CelahiR
Väntat enligt alla folk. Glhf!
#2(Med 0 svar)
19 september 2024 kl 00:18
Darcuz
Får se vem som ersätter
Du måste vara inloggad för att kommentera.