Goldens mannar kvalar direkt till semifinalen.

Godsent går till semifinal i LEON Teamplay

Laget är vidare i turneringen som gruppvinnare.

Godsent var schemalagda att spela gruppfinal mot brasilianska paiN under kvällen. Brassarna var dock dubbelbokade, eftersom de besegrade BIG i semifinalen i CCT Online Finals 4, och skulle därför spela final mot danska Preasy samma kväll. Då en miljon kronor stod på spel i CCT-finalen valde Rodrigo "biguzera" Bittencourt och kompani att spela denna matchen snarare än gruppfinalen mot Godsent, och lämnade walkover.

Gruppspelet började med bäst-av-ett-matcher, där Godsent först ställdes mot GenOne. Kalle "Ro1f" Johansson storspelade med hela 1.99 i rating. I samma omgång vann Alliance sin match mot danska Espionage, och svenskderbyt var därför ett faktum.

Godsent kom att vinna matchen 2-0, efter en jämn första karta och en utklassning på andra. Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora fortsatte visa på den imponerande form han haft under höstsäsongen, med en rating på hela 1.53 över två kartor.

Efter vinsten över Alliance var laget klara för slutspel, och gruppfinalen skulle spelas för att avgöra om man börjar i kvartsfinal eller semifinal. paiN är ett starkt lag, och särskilt efter vinsten över BIG tidigare under dagen hade det varit en tuff match, men i och med walkover-beskedet är man vidare direkt till semifinal. Här kommer man möta vinnaren mellan ungerska PERA och danska Espionage. Slutspelet kommer spelas i de kommande dagarna, med finalen på tisdag, den 21:a november.

Följande lag är i slutspel i LEON Teamplay:

Godsent
PERA
Espionage

Endpoint
9 Pandas
paiN

Läs även

#1(Med 1 svar)
19 november 2023 kl 20:46
Darcuz
Vinst är en vinst, ös på nu i semifinalen!
#2(Med 0 svar)
19 november 2023 kl 22:03
CelahiR
Ja wo är sjukt tråkigt men ändock en vinst. Nu satsar vi på att vinna hela allt!
#3(Med 0 svar)
20 november 2023 kl 00:00
PrinsessanQ
Han är söt Golden <3
#4(Med 0 svar)
20 november 2023 kl 08:38
PadsCraft
Kul! Visa dem vad ni går för!!
Du måste vara inloggad för att kommentera.