Young Gods. Bild: Godsent.

Lindcs kliver tillbaks från Young Gods – satsar på skolan

Godsents akademilag saknar en spelare i början av säsongen.

17-åriga Melker "Lindcs" Lindmark har under 2023 spelat med Godsents akademilag, Young Gods. Under 2024 tar han dock ett steg tillbaka. Han väljer att fokusera på skolan, och känner att det just nu inte går att kombinera med en satsning på CS.

"Jag känner att detta är rätt beslut men det är svårt samtidigt, eftersom vi har varit en stor lycklig familj" säger Lindcs. "Jag önskar killarna ett stort lycka till och kommer självklart följa dem."

Laget, som tidigare spelat under namnet Lilmix Caza, skrev på för Godsent i slutet av maj 2023. Sedan dess har laget klättrat från Open till Intermediate i ESEA-stegen, där man ligger kvar under kommande säsong. Man har även spelat Elitserien, där man trots en skräll mot Alliance tidigt i Swiss-spelet missade slutspel efter en förlust mot Kappa Bar, som senare kom att ta en silvermedalj.

Young Gods spelade tidigare i veckan det svenska "Road to Copenhagen"-kvalet med 14-åriga "meinz" som tidigare spelat Elitserien med laget plusW.

Young Gods är nu:

Liam "MaiL09" Tügel
Eric "Focus" Piccoliori
Leo "Wonder" Wänlund
Viktor "viz" Andersen

Läs även

#1(Med 0 svar)
6 januari 2024 kl 12:58
Darcuz
Lycka till och hoppas du kommer tillbaka efter plugget!
#2(Med 0 svar)
6 januari 2024 kl 14:42
CelahiR
Han gör en nilo, hoppas verkligen stt plugget går bra och varmt välkommen åter!
#3(Med 0 svar)
6 januari 2024 kl 15:15
chofu
Skönt att kidsen prioriterar skolan. Att kunna tjäna bra pengar på CS är fortfarande inte en självklarhet 2024, så att klara gymnasiet är viktigt.
#4(Med 0 svar)
7 januari 2024 kl 16:47
AFFE
Hoppas han fortsätter grinda på egenhand så kan han komma tillbaka sen om något år!
Du måste vara inloggad för att kommentera.