JACKZ letar nu efter ett nytt lag.

joels lagkamrat bänkas efter misslyckade kvalet

TSM gör förändringar efter fiaskot i Majorkvalet.

Mindre än 5 månader efter att ha återvänt till Counter-Strike har TSM redan gjort flera byten i truppen. Efter att Rémy "XTQZZZ" Quoniam och Cai "CYPHER" Watson båda lämnat för grönare marker och Lambert "Lambert" Prigent ersatts av Allan "Rejin" Petersen har nu en tredje fransos fått lämna femman.

Audric "JACKZ" Jug placeras på bänken. Detta dagen efter laget misslyckats att ta sig till Majorn i Köpenhamn. Laget, som nyligen anlitat Joel "joel" Holmlund på ett korttidskontrakt i syfte att ta sig till Majorn, har haft blandade resultat sedan återkomsten till sporten. Med ett antal blandade onlineresultat under 2023 var Majorkvalen deras stora mål inför nya året, där man föll mot HAVU, Team MAXX, Dynamo Eclot och Team Pixel.

JACKZ letar nu efter ett nytt hem. 31-åringen som påbörjade karriären i relativt sen ålder slog igenom 2018 med franska 3DMAX. Han spelade därefter länge med G2 i två turer, men ersattes till slut av Justin "jks" Savage under 2022. Efter en strulig period med HEET gjorde JACKZ ett framgångsrikt inhopp i Vitality under ESL Pro League Season 17, innan han till slut skrev på för TSM.

Läs även

#1(Med 2 svar)
17 januari 2024 kl 20:07
Darcuz
Misslyckat projekt...
#2(Med 1 svar)
17 januari 2024 kl 20:24
quacke
Lite så.

Stackars JACKZ. "Kul" liten detalj om hans tid i HEET är att en av anledningarna till varför han lämnade laget var för att dom inte betalde honom. Han betalade sin egen buyout till G2, under löfte att HEET senare skulle betala tillbaks honom för utläggningen. Dom gjorde det aldrig, och när han lämnade laget förra året så var dom fortfarande skyldig honom cirka $75k. Vet inte om han fått det löst.
#3(Med 0 svar)
17 januari 2024 kl 21:04
Darcuz
Stackars Jackz :/ 75k dollar är inte en liten slant...
Du måste vara inloggad för att kommentera.