Johnny Speeds vinner svenskderbyt – Lilmix ut ur United21

Det nya svensklaget vann med 2-0 i kartor.

United21 Season 12 är i full rulle med grupp A. I denna gruppen fanns de två svensklagen Johnny Speeds och Lilmix. Båda de svenska lagen förlorade sin öppningsmatcher och ställdes därför idag mot varandra i en utslagningsmatch.

Matchen startade på Lilmix val av karta, Ancient. De inledde starkt på sin T-sida genom att vinna pistolrundan samt de två rundorna som följde. William "draken" Sundin och kompani i Johnny Speeds svarade dock snabbt och gick vinnande ur halvan med 7-5.

De vann nu också pistolurndan under sin T-sida och kunde snabbt stänga kartan med 13-7. Näst på tur var Mirage. Återigen startade Lilmix starkt genom att vinna de tre första rundorna. Men precis som på Ancient så blev det en jämn första halva, 6-6.

Men precis som på den tidigare kartan så var Johnny Speeds starkare under den andra halvan. De förlorade bara två rundor till och stängde kartan med 13-8. I och med detta är Lilmix ute ur turneringen medan Johnny Speeds kommer att ställas mot Astralis Talent om en plats i slutspelet. Matchen spelas 2 mars klockan 10:00.

Läs även

#1(Med 0 svar)
27 februari 2024 kl 16:02
Darcuz
Ggwp!
#2(Med 1 svar)
27 februari 2024 kl 16:38
CelahiR
JS har tydligen hittat en god grund direkt. Härligt!

PS. Rubriken säger "svernskderbyt"
#3(Med 0 svar)
27 februari 2024 kl 16:52
Hallonkraem
Gör den inte alls ;)
Du måste vara inloggad för att kommentera.