Därför har inte stickers kommit än

Detta är anledningen till att vi inte kunnat köpa stickers än.

Den första CS2-Majorn är igång och idag avgörs det första stadiet. Något som dock inte kommit än är lagens och spelarnas klistermärken i spelet. Dessa brukar komma flera dagar innan Majorn startar.

Nu berättar CS-profilen samt delägaren av Ecstatic Oliver "zipeL" Behrensdorff varför de inte kommit än. Han förklarar att Valve har hjälpt till flera spelare att ändra sina klistermärken.

Detta då flera spelare fått designers att göra deras signaturer istället för att de gjort dem själva. Det har även ryktats att vissa spelare använt sig av färdiga typsnitt istället för att skriva en signatur. Vår systersajt Dust2.dk har även kunnat bekräfta att flera spelare varit tvungna att göra om sina signaturer på plats i Köpenhamn.

När Majorns stickers kommer är fortfarande inte klart. Alla spelare i Opening Stage har varit på plats i Köpenhamn under flera dagar medan spelarna i Elimination Stage började komma in under gårdagen. zipeL skriver dock att de borde komma snart.

Läs även

#1(Med 0 svar)
20 mars 2024 kl 11:11
CelahiR
Så det är inte ok med färdiga renderingar utan man måste freestyla?
#2(Med 2 svar)
20 mars 2024 kl 11:43
Axelious
Vet inte riktigt varför de är så fästa vid att det ska vara handskrivna autografer?
#3(Med 1 svar)
20 mars 2024 kl 12:03
Hallonkraem
Om en spelare använt ett färdigt typsnitt så kanske de inte har rättigheter. Sen tror jag de vill ha det mer som autografer och inte något cool design. För att det är ju autografer det ska vara
#4(Med 0 svar)
20 mars 2024 kl 16:34
Axelious
Aa kikade lite i HLTV-forumet och där verkade det spekuleras en del om rättigheter osv och det kan man ju ändå förstå att Valve vill komma ifrån att det blir tvister om.
#5(Med 0 svar)
21 mars 2024 kl 06:06
Darcuz
Hur svårt ska det vara att följa instruktionerna xd
Du måste vara inloggad för att kommentera.