Tiden i Apeks är inte över för STYKO.

Apeks väljer att fortsätta med STYKO

Slovakiska riflern fortsätter spela med nawwk i minst en till turnering.

Efter framgångarna i Paris-Majorn där Apeks tog sig till semifinal bänkades Martin "STYKO" Styk till fördel för norska akademispelaren Ådne "sense" Fredriksen. Efter Damjan "kyxsan" Stoilkovski lämnat laget för Heroic tvingades Apeks ta tillbaks STYKO för att behålla sin inbjudan till RMR-turneringen.

Tanken var från början att STYKOs kontrakt skulle ta slut efter Majorn. Nu får han dock förlängt med laget och kommer också spela ESL Challenger Melbourne i slutet av april. Laget fick det tufft på Majorn och har haft svaga resultat under en längre period sedan silvermedaljen i fjolårets ESL Challenger Atlanta.

I en kommentar till HLTV berättar Apeks COO, Anders "⁠aNdz⁠" Kjær, om hur laget arbetar just nu och understryker viljan att fortsätta jobba. "Det är ingen hemlighet att vi har det svårt just nu, men våra spelare gör allt de kan för att ta sig ur den här svackan" säger han.

"Det finns en drös problem och vi gör vad vi kan för att fixa det. I slutändan är det värst för spelarna att spela de här matcherna när de vet att de kan och bör vara mycket bättre. Så vi kommer jobba oss igenom detta med spelarna och vända på det. Vi ger inte upp när det blir tufft."

ESL Challenger Melbourne spelas 26-28 april och Apeks förväntas ställa upp med:

Sverige Tim "nawwk" Jonasson
Joakim "jkaem" Myrbostad
Ådne "sense" Fredriksen
Aleksandar "CacaNito" Kjulukoski
Martin "STYKO" Styk

Danmark Torbjørn "mithR" Nyborg (tränare)

Läs även

#1(Med 0 svar)
6 april 2024 kl 19:40
CelahiR
Skit tråkigt, jag tycker nawwk kan komma hem :D
Du måste vara inloggad för att kommentera.