eraa gjorde mycket idag, men kunde inte vinna matchen för Lilmix.

Lilmix åker ur Elisa Invitational trots starkt inhopp av eraa

eraa hoppade in för L00m1 i dagens match mot Favbet.

Lilmix har spelat flera jämna matcher i Elisa Invitational Fall Contenders. Dagens motstånd blev ukrainska Favbet i en match där förlust innebar att åka ur turneringen. Inhoppare för Lucas "L00m1" Haukland var Sean "eraa" Knutsson.

Ancient var Lilmix kartval. Första halvlek började med en stark ledning 7-0 på T-sidan för svenskarna, men Favbet reducerar till 7-5 i halvtid. I andra halvlek lyckades Favbet kvittera matchen och hittar även kartboll på 12-11 men Lilmix tar matchen till övertid. Här tar Lilmix fyra raka rundor och med eraa på 32 kills vinner de kartan 16-12.

Favbets kartval, Anubis, såg ungefär likadan ut till en början. Lilmix öppnar med åtta raka CT-rundor innan Favbet tar ledningen med 8-9. Två rundor till är allt Lilmix kan få innan Favbet stänger kartan 13-10 med fyra raka retake-rundor.

Inferno var dock helt klart Favbets karta. Från ledning 0-5 till 3-9 i halvtid var det relativt enkelt för ukrainarna att stänga matchen 13-4 och 2-1.

Lilmix åker därför ur Elisa Invitational medan Favbet går vidare till en sista avgörande match.

CelahiR
Eraa höll kvar dom i matchen, en stabil awpare. Hoppas han tar plats i en svensk femma snart igen