Plopski och pita under sin tid tillsammans i NIP

pita om Plopski som IGL: "Där vet jag faktiskt inte om han är"

Den tidigare Ninjas In Pyjamas-coachen ger sina tankar om Plopski som IGL.

Jack "Jackinho" Ström Mattsson har tagit en paus från Counter-Strike och i samband med detta valt att inte förlänga med Metizport. För att fylla AWP-rollen så plockade Metizport in Lucas "L00m1" Haukland. Men även IGL-rollen behövde fyllas. Metizport valde då att sätta Nicolas "Plopski" Gonzalez Zamora i ledarrollen.

Under Metizports match mot Parivision så pratade hans före detta coach Faruk "pita" Pita om vad han tror om Plopski som IGL. Han säger att detta är något som är svårt att förklara. Han beskriver Plopski som väldigt ödmjuk och att detta speglar sig i hans spel med att han gör mycket för laget.

pita fortsätter med att säga att han är en av de mest skickliga spelarna i Metizport, precis bakom den självklara stjärnan Linus "nilo" Bergman. Han säger att man kan förväntar sig att Plopski ska kunna droppa 20 frags per karta. Men att axla IGL-rollen kan göra detta tuffare för Plopski.

pita beskriver att det krävs mycket ansvar i denna rollen. Du ska vara först in på TeamSpeak, du ska sitta i timmar och leta granater: "Det är mycket ansvar och där vet jag faktiskt inte om han är där", säger pita. Han säger dock att Plopski är en mogen människa och att han var mer mogen som 18-åring än vad han själv var som 27-åring.

Läs även

#1(Med 0 svar)
15 augusti 2024 kl 13:52
Aceris
Det är nog väldigt svårt att gå till IGL där den personen förväntas vara ledaren och taktikern. Allt fokus under träning hamnar på hur laget ska lägga upp spelet istället för ens egna prestationer. Men jag antar att deras coach är riktigt bra och tar ett stort ansvar just nu, så plopski löser säkert detta men vi får se ifall han blir en framtida IGL.
#2(Med 1 svar)
15 augusti 2024 kl 14:15
CelahiR
Jag tror att det är fel väg att gå, *väntar på nästa avhyvling från krullet* xD
#3(Med 0 svar)
15 augusti 2024 kl 16:08
krulletmeister
*hyvel hyvel*
#4(Med 0 svar)
15 augusti 2024 kl 22:40
rundakalle
Vi har ju en rätt bra svensk igl just nu som även skjuter hårt och är ung. Tror han nickar ztr, kanske hade varit något -sapec+ ztr o låta plopski spela sitt spel (vilket han redan har problem med, kan bara bli värre som igl ock).
#5(Med 0 svar)
16 augusti 2024 kl 00:16
PrinsessanQ
Vid varje förändring man gjort så har man blivit sämre. Hopplöst.
#6(Med 0 svar)
16 augusti 2024 kl 23:15
Darcuz
Hoppas verkligen att detta blir bättre än vad jag tror. Tycker att plopski har mer att ge innan axla igl...
Du måste vara inloggad för att kommentera.