bobeksde är den enda av de nuvarande JS-spelarna som deltog i fjolårets Svenska Cupen

Svenska Cupen bjuder in Johnny Speeds: "Vi är här för att vinna"

Det tredje laget som går direkt till LAN är Johnny Speeds.

Svenska Cupen meddelar idag att Johnny Speeds bjuds in till turneringen i november. Det bäst rankade helsvenska laget kommer vid sidan av Metizport och Eyeballers börja sitt försök direkt i LAN-slutspelet.

Det erfarna svenska laget har tagit världen med storm under 2024 men har trots det haft svårt att hitta en organisation. I och med att Hugo "chawzyyy" Günther lämnat laget har det varit ovisshet kring lagets femma, men man kommer spela slutspel i Elisa Invitational med Hampus "hampus" Poser på femman – en ändring många säkert hoppas blir permanent tills lagets deltagande i Svenska Cupen.

“Att spela i Svenska Cupen är en enorm ära för oss. Det är en chans att mäta oss mot några av de bästa lagen i landet, visa vad vi går för, och fortsätta på den resa vi gjort inom den svenska scenen," säger lagets tränare Christian "chrille" Lindberg.

"Vi tar varje match på största allvar och är fast beslutna att ge allt för att nå toppen. För oss handlar det inte bara om att delta – vi är här för att vinna.”

“Svenska Cupen är ett fantastiskt tillskott till den svenska esportscenen. Det är en möjlighet för lag från hela landet att mötas och tävla på en riktigt hög nivå, vilket lyfter fram talanger och stärker hela scenen. Genom att samla de bästa spelarna och lagen i en prestigefylld turnering bidrar Svenska Cupen till att bygga en starkare och mer konkurrenskraftig scen. Vi är väldigt stolta över att få vara en del av detta och ser fram emot höstens utmaning.”

Lagets resa i turneringen kommer börja den 7:e november. Om du vill delta i Svenska Cupen kan man nu skriva upp sig för några av turneringens tre öppna kval. Det första kvalet spelas den 9:e november.

Läs även

#1(Med 0 svar)
7 september 2024 kl 17:10
Darcuz
Svenska cupen blir intressant!
#2(Med 0 svar)
7 september 2024 kl 20:20
CelahiR
Allt annat vore ologiskt :p
Du måste vara inloggad för att kommentera.