Bleed svarar men möts av kritik direkt: "Sluta ljuga era clowner"

Bleed har nu svarat.

Tidigare under dagen gick Aleksandar "kassad" Trifunović ut på X och anklagade Bleed för att de inte hade betalat ut löner eller prispengar till sina spelare. Flertalet lag har också bekräftat att de inte har fått betalt för spelare som de har sålt till organisationen.

Nu har Bleed valt att svara i ett uttalande på X. De påstår där att de har betalat spelare fram till augusti och att lönerna för september är under bearbetning. De nämner dock inget om prispengar, bootcamp-kostnader eller buyouts som kassad menar att de inte har betalat.

kassad svarar direkt

I ett svar på Bleeds inlägg på X så skriver kassad att de är lögnare. Han lägger där upp de kostnader som fortfarande saknas. Han säger att Bleed är skyldiga Apeks 130 000 dollar, G2 42 000 dollar, 100 000 dollar i prispengar, 15 000 dollar till Josef "faveN" Baumann, över 15 000 dollar till Tsvetelin "CeRq" Dimitrov, 10 000 dollar till Vladan "VLDN" Radević och över 20 000 dollar till han själv. Han avslutar inlägget med: "Sluta ljuga era clowner".

Tillsammans menar kassad att Bleed är skyldiga över 330 000 dollar. Detta motsvar mer än 3,4 miljoner kronor.

kassad har även delat med sig av ett email som de skickade till organisationen den 6:e september. I detta email ser vi att de lyfte frågan om obetalda löner, prispengar och buyouts samt även den dåliga kommunikationen. Samtidigt så varnade de även i mailet för att ta detta vidare med rättsliga åtgärder samt att gå ut med det till allmänheten.

Läs även

#1(Med 0 svar)
11 oktober 2024 kl 21:15
CelahiR
Usch, jag hoppas detta löser sig genom en rättslig process! Någon gång måste organisationer dömmas till straffansvar för bedrägerier.
#2(Med 0 svar)
13 oktober 2024 kl 07:42
Darcuz
Buuu Bleed
Du måste vara inloggad för att kommentera.