JW: "Vi överskattade hur mycket jag kunde hjälpa till att utveckla spelare"

I en ny video pratar JW och Golden om Eyeballers senaste spelarbyte.

Eyeballers har valt att byta ut sin IGL. Istället för Casper "SHiNE" Wennerberg har nu Maikil "Golden" Selim kommit in i laget. I en video på deras Youtube-kanal förklarar nu Jesper "JW" Wecksell spelarbytet. Golden berättar även vad han vill bidra med till laget.

JW är tydlig med att de behövde ett byte ett i ledarskapet. Han säger att det första steget var att ta in riktigt ledarskap. Han berättar att de även att de hade diskussioner om fler spelarbyten men att de bestämde att de ville fortsätta med en ny ledare.

Golden berättar att han har sett vissa områden där Eyeballers inte har utvecklats i som de borde. Han säger att under tiden när han och JW spelade tillsammans i Fnatic kommer dessa saker naturligt i servern. Medan i Eyeballers har de bara visat 10-20% av detta.

Golden förtydligar att spelarna inte alltid kan spela på sin intuition, något som han vet att de vill göra hela tiden. Han säger att han kan hjälpa med strukturen, hur de ser på början av en runda, mitten av en runda och slutet. Att låta han ta ansvaret för det taktiska så att spelarna kan göra det som de själva är bäst på.

"Jag känner att det är något som vi har saknat också. Jag tror vi överskattade hur mycket jag kunde hjälpa till att utveckla spelare generellt. Jag tror att jag absolut kunde göra ett bättre jobb men på servern behöver vi mer struktur och ledarskap", säger JW i videon.

JW säger också att deras mål är detsamma som det alltid har varit. De vill ta tillbaka svensk CS till toppen och vara det bästa svenska laget som också utmanar internationellt. Han säger att det är därför de gjorde detta spelarbyte.

Läs även

#1(Med 0 svar)
28 mars 2024 kl 05:44
CelahiR
Kul att golden troligen kan hjälpa till det sista och att jw har insikt i vart han föll kort
#2(Med 0 svar)
28 mars 2024 kl 14:05
Axelious
Hoppas 100% på att detta funkar nu. Gör det inte det är det svårt att se vilka steg Eyeballers ska ta för att fungera.
#3(Med 0 svar)
28 mars 2024 kl 14:33
Darcuz
Hoppas Golden kan hjälpa!
Du måste vara inloggad för att kommentera.